Карлос КонтрераФейсбук Само няколко часа след показния разстрел на Алексей Петров,

...
Карлос КонтрераФейсбук Само няколко часа след показния разстрел на Алексей Петров,
Коментари Харесай

Контрера: Както управляват сега Петков/Василев държавата, така утре искат да управляват и София

Карлос Контрера

Facebook

 

Само няколко часа след показния разстрел на Алексей Петров, следващото ликвидиране напоследък, новите политици незабавно излизат с подготвени решения. Без разбор, без мисъл, просто ей по този начин пред първия забелязан микрофон Кирил Петков се разгласи за дълбоки промени. Същото беше и с тематиката за домашното принуждение - писаха и одобриха промени на коляно, на парче, урбулешката...

 

Помните ли какво си приказваха Кирил Петков и Асен Василев в оня запис – че би трябвало да овладеят службите и да сложат техни хора. Значи за пред света промени, а в реалност наши хора. Между другото инсталираха свои хора и в ДАНС, и в Министерство на вътрешните работи. Директни политически назначения. А се вижда, че службите за сигурност не работят. Отвън на улицата е каубойска среща!


Такава им беше и правосъдната промяна, и смяната в конституцията. За пред хората – ще понижим мандата на основния прокурор, а в реалност го удължават с три години.

 

След като овладяха страната идва ред и на София. Нямайте подозрение, както се ръководи страната, по този начин и ще се ръководи София. Едно за пред света, в реалност ще си вършат каквото си желаят. Въпреки всички приказки за проекти, промени, промени, нови модели - София ще се ръководи, както до в този момент и страната. Стане нещо и незабавно готово незадълбочено и безогледно решение.

 

Така управляваха Кирил и Асен като служебни министри на Радев, по този начин управляваха Политическа партия и Демократична България първия мандат сами, по този начин ръководят Петков, Христо Иванов, Асен Василев и Атанасов в този момент в некоалицията с ГЕРБ и Движение за права и свободи, по този начин желаят да бъде и в София. Пожарникарски жанр на парче. Нещо, което виждахме и до момента. Същото, както до момента, само че с нова по- шарена ала-бала опаковка.

 

Това ли е смяната? Тия ли ще носят отговорност, тия ли ще вземат стратегическите решения за града, по този начин ли ще се развива столицата?

 

Вие вярвате ли, че с хора с държание на циркови актьори,могат да градят нещо свястно, без най-после да стане подигравка, фарс?

Това ли заслужават софиянци и София.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР